O casa mica, ieftina si ingenioasa. Costa numai 11.900 de euro, dar iti ofera tot confortul - Dr.Online O casa mica, ieftina si ingenioasa. Costa numai 11.900 de euro, dar iti ofera tot confortul - Dr.Online

Dr.Online

O casa mica, ieftina si ingenioasa. Costa numai 11.900 de euro, dar iti ofera tot confortul

O casa mica, ieftina si ingenioasa. Costa numai 11.900 de euro, dar iti ofera tot confortul

La Targul National Imobiliar din 2017 s-au prezentat mai multe case din containere maritime, iar pretul de pornire a fost de 11.900 de euro. Aceste containere se pot utiliza individual sau cuplate si sunt perfecte pentru a putea fi locuite. Acestea pot fi transformate in case de vacanta, cabane turistice, case sociale, sediu de firma etc.

Costurile mici de productie au facut ca acest tip de case sa devina una dintre cele mai apreciate variante de locuinta in Europa de Vest. Casele se pot realiza din unul sau mai multe containere, in functie de preferintele cumparatorului.

Exista 2 dimensiuni, de 15 si 30 de metri patrati, iar ambele au o latime de 2,44 m. Lungimea variaza, cel mai mic container avand 6 metri, iar cel mai mare avand 12,2 metri. Containerele se pot imbina pe orizontala sau verticala, deci poti obtine si o casa cu etaj.

Firma de constructii se va ocupa si de amenajarea si mobilarea interiorului.