Cancerul si semintele de mar: guvernul ascunde acest lucru de ani de zile! - Dr.Online Cancerul si semintele de mar: guvernul ascunde acest lucru de ani de zile! - Dr.Online

Dr.Online

Cancerul si semintele de mar guvernul ascunde acest lucru de ani de zile

Cancerul si semintele de mar: guvernul ascunde acest lucru de ani de zile!

Simpla menționare a consumului de semințe de măr, cireșe, semințe de caise sau migdale amare tind să provoace atacuri de panică sau reacții furioase. Cianura este în ele.

Ca un zvon bazat pe prea puține cunoștințe, îngrijorarea lor este de înțeles. Tot ce trebuie să faceți este sa cautati cianura alături de oricare dintre alimentele menționate mai sus și veți obține o mulțime de articole care susțin toate pericolele de cianură din aceste semințe și fructe cu coajă lemnoasă.

Unii spun că organismul elimina compusii care contin cianura. Alții spun că veți obține cianură liberă atunci când corpul dumneavoastră metabolizează acei compuși. Mulți acceptă că ar fi nevoie de o grămadă de ingredient,  semințe sau migdale amare pentru a le combate.

Există mai multe tipuri de semințe anticancerigene care ajută la prevenirea cancerului sau suplimentează chimioterapia, dar nu trebuie folosite niciodată ca substitut pentru acest tratament.

Studiile au arătat că natura ne oferă diverse substanțe cu efecte anticancerigene puternice. Iar partea bună este că acestea nu produc efecte secundare.

În prezent, chimioterapia rămâne cea mai folosită metodă pentru combaterea cancerului, deși s-a dovedit că ea afectează și celulele sănătoase.

Din fericire, mulți oameni sunt deja informați cu privire la modalitățile de prevenire a cancerului și caută cele mai bune alimente care reduc riscul de dezvoltare a acestei boli.

Remediile naturale reduc probabilitatea de a dezvolta mai multe tipuri de cancer. În plus, ele întăresc sistemul imunitar și, în anumite cazuri, ajută la stoparea creșterii celulelor maligne.

Semințele de măr sunt considerate de specialiști unele dintre cele mai puternice ingrediente naturale anticancerigene din lume.

De ce sunt atât de mulți oameni care nu știu asta? Anumite organizații nu vor ca publicul să dețină această informație, deoarece vor să fabrice diverse medicamente sintetice pentru a obține profit.

S-a dovedit științific că aceste semințe previn dezvoltarea celulelor maligne în diverse tipuri de cancer, printre care:

  • Cancerul de colon
  • Cancerul pulmonar
  • Cancerul la prostată
  • Cancerul pancreatic
  • Cancerul mamar
  • Cancerul gastric

În plus, s-a dovedit că fitochimicalele din semințele de măr sunt de o mie de ori mai eficiente în stoparea dezvoltării celulelor canceroase decât Adriamicina, un medicament folosit în întreaga lume în chimioterapie.

Partea și mai uimitoare este faptul că acest tip de terapie bazată pe compușii din semințele de măr distruge numai celulele canceroase, lăsându-le pe cele sănătoase intacte.

Deși aceste semințe conțin o cantitate mică de cianură, această substanță nu este dăunătoare decât dacă este administrată în doze foarte mari.

De asemenea semintele de in sunt benefice

Datorită conținutului ridicat de lignani, semințele de in  pot fi incluse pe lista de semințe cu efecte anticancerigene.

S-a dovedit că semințele de in joacă un rol important în prevenirea și tratarea cancerului mamar, fiind bogate în fitoestrogeni.

Acest ingredient stimulează apoptoza la nivelul celulelor tumorale, prevenind în același timp angiogeneza, fapt ce poate ajuta și la prevenirea metastazei.

Semințele de in sunt o sursă importantă de acid alfa-linoleic, un tip de acid gras esențial omega 3 care acționează împotriva cancerului.

Sâmburii de caise

Sâmburii de caisă au proprietăți anticancerigene

Caisele conțin o doză semnificativă de vitamina B17, care are efecte anticancerigene. Această vitamină nu este benefică numai în prevenirea cancerului, ci și pentru tratarea acestei boli.

Pentru a folosi acești sâmburi, trebuie să îi spargi cu un ciocan. Apoi nu trebuie decât să consumi miezul din interior care are forma unei migdale.

Reține că trebuie să obții vitamina B17 doar din sâmburii de caise, deoarece suplimentele care se găsesc în comerț nu conțin toate enzimele și cofactorii enzimatici din sâmburi

Pentru a tempera gustul amărui, poți să amesteci sâmburii de caise cu puțină nucșoară, orz crud sau nucă de cocos dată prin răzătoare.