Acesta este modul in care puteti scapa usor de gandaci pentru totdeauna! - Dr.Online Acesta este modul in care puteti scapa usor de gandaci pentru totdeauna! - Dr.Online

Dr.Online

Acesta este modul in care puteti scapa usor de gandaci pentru totdeauna
Acesta este modul in care puteti scapa usor de gandaci pentru totdeauna

Acesta este modul in care puteti scapa usor de gandaci pentru totdeauna!

De multe ori, oamenii au probleme cu infestarea gândacilor în casele lor, indiferent dacă locuiesc într-o casă sau într-un apartament. Pentru a elimina gandacii, alegem diferite produse cumpărate de magazine. Cu toate acestea, problema cu aceste produse este prezența substanțelor chimice nocive care pot pune în pericol sănătatea întregii familii.

Din fericire, există o modalitate mai sigură de a scăpa de gândaci doar cu 2 ingrediente ușor accesibile. Iata ce aveti nevoie:

  • Un galbenus de ou
  • 50 grame de pulbere de acid boric

Pregătirea și aplicarea:

Amestecați bine ingredientele până când obțineți un amestec gros din care trebuie să faceți mici bile. Plasați bilele în diferite zone ale apartamentului sau a casei dumneavoastra.

Cum funcționează această metodă:

Gandacii vor fi atrasi sa vina la bile, dar atunci cand o fac, vor fi neutralizati de amestec. Deoarece poate exista o nouă generație de gândaci care au fost recent ecloziți, puteți repeta procedura după 6 luni.

Bilele cu acid boric sunt complet sigure pentru dumneavoastra și pentru familia dumneavoastra, precum și pentru animalele de companie. Acidul boric nu este toxic, dar este doar un dezinfectant.